Om Hypnoteket

 

5:2 Hungerkontroll finns på

AppStore och Google Play!

5:2 appstore
5:2 google play
5:2 itunes
AM Brömvik

Hypnoteket

 

Hypnoteket drivs av Ann-Marie Brömvik, hypnos- och NLP-coach.

 

År 2006 flyttade hon till Dubai och fick tid och tillfälle att utveckla det som ligger henne varmt om hjärtat.

Att hjälpa människor.

 

Hon har alltid varit fascinerad av människans otroliga mentala förmåga, och med ett stort intresse av psykologi så var steget till hypnosterapi väldigt kort.

 

Ann-Marie gjorde sin utbildning hos Beryl Comar och The Change Associates i Dubai och är medlem hos NGH (National Guild of Hypnotists) och N.F.N.L.P. (The National Federation of Neuro Linguistic Programming).

 

Sedan 2008 har hon jobbat med hypnos och hjälpt många människor från hela världen med allt från viktminskning och sluta röka till fobier och nedstämdhet.

Hennes nyfikenhet på vad människan kan åstadkomma med sin mentala förmåga för in henne på nya spännande områden, som t.ex. att hantera fasta på ett lätt sätt.

 

Verklig förändring är något du åstadkommer med ett öppet sinne och hypnos.

 

 

Hypnoteket
NGH
NFNLP

Eat, Fast, and live longer

och hur 5:2 Hungerkontroll kom till

 

Jag, liksom många andra världen över blev fascinerad av BBC-dokumentären "Friskare, smalare och längre liv med halvfasta" med dr. Michael Mosley.

En enkel diet som ger stora resultat i form av bevisade hälsoeffekter, det var verkligen något jag

ville prova.

 

Jag gav mig på 5:2 sommaren 2013 och tänkte att det skulle bli en enkel match. Så var inte fallet.

Det var enormt jobbigt att fasta. Det var jobbigt att bara tänka på att fasta! Jag var hungrig, grinig och tänkte på mat hela tiden. Jag klarade helt enkelt inte av det och avbröt. Men jag gav mig inte utan började fundera på en lösning.

 

Som hypnoscoach vet jag hur kraftfullt vårt sinne är och att vi med rätt tankeverksamhet kan påverka både sinne och kropp. Hunger styrs av det undermedvetna, alltså borde man kunna styra hunger med hjälp av hypnos. Idén till 5:2 Hungerkontroll var född.

 

Jag gjorde efterforskningar i hur hunger/mättnad fungerar och hur kroppen reagerar på

hungersignalerna som skickas.

Samtidigt tittade jag på användandet av hypnos för viktnedgång (som idag används framgångsrikt) och tog det bästa av det. Till slut hade jag satt ihop ett enkelt men kraftfullt verktyg där jag på några dagar lärde mig att hantera min hunger, och det fungerade jättefint för mig.

 

Under hösten märkte jag att 5:2 hade spridit sig som en löpeld i Sverige. Många bloggade om sina framgångar och svårigheter. Något jag märkte var att många, liksom jag kämpade med hungern under fastedagarna. Jag tänkte att min metod skulle kunna hjälpa många som kämpade med hungern och kanske t.o.m. motivera andra människor att börja med 5:2.

 

Jag ville först göra en studie för att säkerställa att metoden fungerar lika bra på andra och satte därmed en testpanel på prov. Deltagarna som fullföljde programmet blev väldigt nöjda.

Nu finns 5:2 Hungerkontroll som app, tillgänglig för alla som vill ha en enklare fasta.

 

Jag hoppas att du får lika stor nytta av den som jag har.

Lycka till!

 

/Ann-Marie

 

 

 

5:2  hungerkontroll

 

5:2 appstore
5:2 google play
5:2 itunes
facebook/hypnoteket

 

Kontakta Hypnoteket ann-marie@hypnoteket.se

 

Gothia Science Park

 

Kanikegränd 3B

Box 133

SE-541 23 Skövde

Hypnoteket 2014 © All Rights Reserved